Doctorul cercetat că şi-a ţinut soacra internată cinci ani, consilier part-time al ministrului Bazac

Ion Bazac, ministrul pesedist al sănătăţii, şi-a luat opt consilieri personali. Unul dintre aceştia este medicul Renică Diaconescu de la Spitalul din Slatina, implicat la începutul anului într-o anchetă a Ministerului Sănătăţii după ce presa locală a relatat că soacra sa era internată de cinci ani în secţia de Neurologie pe care o conducea.

19 afișări
Imaginea articolului Doctorul cercetat că şi-a ţinut soacra internată cinci ani, consilier part-time al ministrului Bazac

Doctorul cercetat că şi-a ţinut soacra internată cinci ani, consilier part-time al ministrului Bazac (Imagine: www.gandul.info)

Scandalul de atunci a pornit după ce un bărbat a decedat pentru că era plimbat între secţiile spitalului pe motiv că nu sunt locuri pentru a fi internat. Iniţial, şefa biroului de presă de la Ministerul Sănătăţii şi purtătorul de cuvânt al ministrului Bazac au negat informaţia, declarând că nu ştiu cine este Renică Diaconescu, deşi numele medicului şi faptul că ocupă funcţia de consilier sunt făcute publice pe pagina de internet a instituţiei.

Află mai multe despre cazul doctorului Renică Diaconescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici