Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi pe câmp, probabil de un vânător

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, joi seară, împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, anchetatorii bănuind că vinovat ar fi un vânător. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8059 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi pe câmp, probabil de un vânător

Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi pe câmp, de un vânător care se afla la o partidă de vânătoare

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că doi bărbaţi, în vârstă de 40, respectiv 49 de ani, au fost găsiţi, joi seară, împuşcaţi mortal, pe un câmp de lângă Târgovişte, în cartierul Matei Voievod, cunoscut şi sub numele de cartierul sârbesc.

Anchetatorii bănuiesc că victimele au fost împuşcate de un vânător care se afla la o partidă de vânătoare, deocamdată neidentificat.

Sursele citate au spus că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii şi poliţiştii sunt la faţa locului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici