Doi bărbaţi au murit loviţi de un microbuz pe o trecere de pietoni din Oradea

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, miercuri dimineaţă, fiind loviţi în plin, pe o trecere de pietoni de pe Şoseaua Borşului din Oradea, de un microbuz care rula cu viteză foarte mare.

23 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au murit loviţi de un microbuz pe o trecere de pietoni din Oradea

Doi bărbaţi au murit loviţi de un microbuz pe o trecere de pietoni din Oradea (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit comisarului-șef Dorin Sava, șeful Poliției Rutiere Oradea, cei doi bărbaţi coborâseră dintr-un tramvai şi au încercat să traverseze Şoseaua Borşului regulamentar, pe o trecere de pietoni marcată și luminată intens.

"Aflându-se pe zebră, cele două victime au fost suprinse de un microbuz care se apropia cu viteză foarte mare şi care i-a lovit în plin. Oamenii au decedat pe loc, făcând inutilă intervenţia echipelor medicale“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, comisarul-șef Dorin Sava.

El a mai spus că la volanul microbuzului înmatriculat în Cluj se afla un tânăr de 24 de ani, care va fi cercetat pentru omor din culpă.

Cele două victime, un bărbat în vârstă de 59 de ani şi unul de 60 de ani, erau muncitori la o firmă de construcţii din Oradea şi se îndreptau spre locul de muncă.

Porţiunea de drum unde s-a produs accidentul este supravegheată de mai multe luni cu camere video instalate de Poliţia Rutieră, însă cu toate acestea în zona respectivă continuă să se înregistreze cel puţin un accident grav în fiecare lună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici