Doi bărbaţi care cultivau canabis în apartamentele din Bucureşti şi Teleorman, reţinuţi de DIICOT

Doi bărbaţi care cultivau canabis în apartamentele lor, unul situat în Bucureşti, iar celălalt în judeţul Teleorman, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, care urmează să ceară Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă, potrivit unui comunicat de presă al unităţii de parchet.

97 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi care cultivau canabis în apartamentele din Bucureşti şi Teleorman, reţinuţi de DIICOT

Doi bărbaţi care cultivau canabis în apartamentele din Bucureşti şi Teleorman, reţinuţi de DIICOT (Imagine: Darius Mitrache/ Arhiva Mediafax Foto)

Anchetatorii au percheziţionat locuinţele celor doi inculpaţi, unde au fost găsite 67 de plante de canabis şi un sistem complet de înfiinţare şi întreţinere a culturii, potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Plantele erau cultivate în vederea comercializării, susţin procurorii.

Conform sursei citate, suportul de specialitate în acest caz a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale şi Serviciul Român de Informaţii. De asemenea, s-a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici