Doi bărbaţi care l-au ameninţat pe fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, audiaţi de poliţişti

Doi bărbaţi căutaţi de poliţiştii bucureşteni pentru că în urmă cu o zi l-ar fi ameninţat, împreună cu un jandarm bucureştean, pe fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, au fost prinşi, marţi seara, şi duşi la audieri, la sediul Secţiei 10 din Capitală.

1 afișare
Imaginea articolului Doi bărbaţi care l-au ameninţat pe fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, audiaţi de poliţişti

Doi bărbaţi care l-au ameninţat pe fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, audiaţi de poliţişti

"La sediul Secţiei 10 se află Marius Marian, cel care, la momentul scandalului era înarmat cu un pistol şi Laurenţiu Constantin, cel care l-ar fi ameninţat pe fotbalist cu cuţit. Este aşteptat, pentru explicaţii, şi bărbatul cu care Ilie Dumitrescu are încheiat un contract, document care ar fi fost cauza scandalului", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan

Alături de cei doi, la agresiune ar mai fi participat şi un jandarm bucureştean. 

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, căpitanul Marius Teodorescu, a confirmat, marţi, pentru MEDIAFAX, că subofiţerul, în vârstă de 29 de ani, este angajat al unei unităţi de Jandarmerie din Bucureşti, având calitatea de angajat al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative din anul 2005.

"La Jandarmeria Română s-a deschis o anchetă în cazul militarului, urmând ca împotriva sa să fie luate sau nu măsuri, în funcţie de rezultatele anchetei Poliţiei. Până acum i s-a luat o simplă declaraţie, apoi a fost lăsat liber", a declarat căpitanul Marius Teodorescu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat că au fost identificare trei din persoanele care l-au ameninţat pe Ilie Dumitrescu.

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a fost ameninţat, luni după-amiază, de trei bărbaţi înarmaţi care au intrat în galeria sa de artă, din centrul Capitalei, poliţişti de la Secţia 10 reuşind să îl prindă la scurt timp pe unul dintre aceştia.

"Trei indivizi au intrat în jurul orei 14.00 în magazinul lui Ilie Dumitrescu şi au scos un pistol şi un cuţit. S-au certat cu el. Unul dintre ei a fost prins imediat de un poliţist de la Secţia 10 de Poliţie, autorităţile căutându-i în continuare pe ceilalţi doi suspecţi", a declarat comisarul Christian Ciocan.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că Ilie Dumitrescu nu a fost vătămat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici