Doi dintre suspecţii în cazul de la Afumaţi, prinşi şi duşi la audieri

Doi dintre cei patru bărbaţi care au fost surprinşi la furat, în urmă cu două, pe DN2, au fost duşi la audieri, după ce unul s-a predat poliţiştilor, iar altul a fost prins în urma a şase percheziţii în localitatea Moviliţa, judeţul Ilfov.

40 afișări
Imaginea articolului Doi dintre suspecţii în cazul de la Afumaţi, prinşi şi duşi la audieri

Doi dintre suspecţii în cazul de la Afumaţi, prinşi şi duşi la audieri (Imagine: Viorel Dudau/ Arhiva Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că unul dintre bărbaţi s-a predat poliţiştilor vineri, în jurul prânzului.

Un alt suspect a fost prins vineri după-amiază, în urma a şase percheziţii făcute în localitatea ilfoveană Moviliţa, au precizat sursele citate.

La percheziţii au participat poliţişti de investigaţii criminale, luptători SIAS, jandarmi, sprijiniţi de SRI şi DGIPI. Ancheta a fost coordonată de Parchetul instanţei supreme.

Cei doi au fost duşi la audieri.

Un al treilea suspect a fost prins, vineri dimineaţă, de poliţiştii de frontieră la vama Nădlac, într-un autocar ce urma să ajungă în Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici