Doi fraţi din Vişeu de Jos, reţinuţi 24 de ore pentru uciderea şefului de post din comună/ Cei doi suspecţi au fost arestaţi preventiv

Doi fraţi din Vişeu de Jos au fost reţinuţi, sâmbătă, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, aceştia fiind suspectaţi de uciderea şefului de post din comună, agentul şef Gheorghe Nistor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4143 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi din Vişeu de Jos, reţinuţi 24 de ore pentru uciderea şefului de post din comună/ Cei doi suspecţi au fost arestaţi preventiv

Doi fraţi din Vişeu de Jos, reţinuţi 24 de ore pentru uciderea şefului de post din comună

Update 22:00 Cei doi fraţi din Vişeu de Jos, reţinuţi, sâmbătă, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, transmite corespodentul MEDIAFAX.

“Principalii suspecţi în cazul omorului săvârşit în data de 4 ianuarie a.c., a cărei victimă a fost şeful de post din localitatea Vişeu de Jos, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Maramureş transmis sâmbătă seara.

Decizia de arestare a fost luată de magistraţii Tribunalului Maramureş.

Stire initiala 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Adela Mociran, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că cei doi suspecţi vor fi prezentaţi Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă.

“Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi s-a formulat propunere de arestare preventivă. Urmează să se pronunţe judecătorul de drepturi drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş”, a spus Mociran.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că cele două persoane reţinute de procurori sunt doi fraţi din comuna Vişeu de Jos care au fost audiaţi mai multe ore la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, anchetatorii având indicii că aceştia ar fi autorii crimei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, după ce în 4 ianuarie a fost găsit înjunghiat şeful de post din comuna Vişeu de Jos, agentul şef Gheorghe Nistor chiar în sediul postului.

„La locul faptei s-a deplasat o echipă formată din procurori şi lucrători ai poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, care au efectuat cercetarea la faţa locului. Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale. Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că, în data de 4 ianuarie, şeful Postului de Poliţie Vişeu de Jos a fost agresat în sediul postului de poliţie, fiindu-i aplicate lovituri cu un corp tăietor – înţepător, cel mai probabil cuţit, în zona abdominală şi toracică. Victimei i-au fost cauzate leziuni grave care au condus la decesul acesteia”, au spus reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Nistor Gheorghe urmează să fie înmormântat duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici