Doi liceeni, cercetaţi de poliţiştii pentru şantaj

Doi elevi de la Liceul "Jean Monnet" sunt cercetaţi de poliţiştii bucureşteni pentru că au şantajat un elev de la un colegiu din Bucureşti, ei fiind prinşi, joi, în flagrant în timp ce primeau bani de la acesta, pe o stradă din centrul Capitalei.

339 afișări
Imaginea articolului Doi liceeni, cercetaţi de poliţiştii pentru şantaj

Doi liceeni, cercetaţi de poliţiştii pentru şantaj

Potrivit anchetatorilor, cei doi liceeni au început să şantajeze un elev din clasa a X-a a Colegiului "Ion Luca Caragiale" în noiembrie anul trecut, după ce acesta din urmă a ieşit în oraş cu o elevă de la Liceul "Jean Monnet". Pentru că nu a avea bani la el, fata a plătit atunci consumaţia, de 20 de lei. Ulterior, adolescentul s-a întâlnit cu un fost prieten al fetei, elev la liceul la care învăţa aceasta, care era însoţit de patru prieteni. Aceştia l-au bătut şi i-au cerut să îi restituie fetei cei 20 de lei, plus încă 50 de lei.

În cele din urmă, sub presiunea acestora, elevul de la Colegiul "Caragiale" a reuşit să facă rost de 50 de lei şi să îi dea acestora.

Joi, elevul a fost sunat de un alt băiat, elev în clasa a XII-a la un alt liceu din Capitală, care i-a spus că mai are de dat 20 de lei. Adolescentul s-a dus la Poliţie şi a povestit ce i s-a întâmplat. Astfel, poliţiştii Secţiei 1 au organizat un flagrant, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, că trei dintre elevii implicaţi în acest caz, inclusiv fata, sunt audiaţi, în prezent, la sediul Secţiei 1 Poliţie. Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeşte şi

Doi elevi implicaţi în incidentul de la Liceul Industrial 12, exmatriculaţi

Nica: În multe şcoli, traficanţii dau copiilor droguri gratis

Şeful Poliţiei Române vrea echipaje de poliţie la unităţile de învăţământ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici