Doi morţi şi trei răniţi, în urma unui accident rutier pe E 85

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce două maşini s-au ciocnit pe drumul european E 85, în dreptul comunei sucevene Vadu Moldovei.

68 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi trei răniţi, în urma unui accident rutier pe E 85

Doi morţi şi trei răniţi, în urma unui accident rutier pe E 85 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Suceava, Gabriel Panţiru, un autoturism Ford Mondeo care circula, sâmbătă dimineaţă, pe E 85 a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un Mercedes înmatriculat în Ucraina, ce se deplasa regulamentar.

În urma accidentului, doi pasageri din autoturismul Ford Mondeo au murit, iar şoferul a fost grav rănit, alte două persoane, pasageri în Mercedes, fiind rănite uşor.

Panţiru a menţionat că se fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs acest accident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Dan Baltaru, în urma accidentului a fost nevoie de intervenţia unui modul de descarcerare al Detaşamentului de pompieri din Fălticeni.

El a spus că echipajul ISU a acordat primul ajutor celor trei răniţi, care au fost apoi preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la spital.

Totodată, echipajul a intervenit pentru descarcerarea celor doi morţi din autoturismul Ford Mondeo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici