Doi poliţişti, morţi într-un accident rutier, în Brăila

  • Doi poliţişti au murit într-un accident rutier, în Brăila.
  • Aceştia se aflau în patrulare.
  • Maşina în care se aflau cei doi s-a lovit de un copac.
10415 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti, morţi într-un accident rutier, în Brăila

Doi poliţişti, morţi într-un accident rutier, în Brăila

Doi poliţişti de la o secţie rurală din judeţul Brăila au murit în urma unui accident rutier. Acesta s-a produs marţi în localitatea brăileană Şuţeşti. Poliţia Brăila a anunţat că cei doi, un bărbat şi o femeie, se aflau în misiune de patrulare şi a transmis condoleanţe familliei.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu au stabilit încă cauza producerii accidentului.

„Din păcate, în această seară,  doi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca - IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.  Aceştia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noştri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţia continuă cercetările la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici