Doi primari PSD, pe Arena Naţională, acuzaţi că au luat locul însoţitorilor copiilor care au participat la meciul România-Norvegia

Primarii oraşelor Focşani şi Panciu au asistat la meciul de marţi al naţionalei de fotbal a României în calitate de însoţitori ai copiilor din comunităţile pe care le conduc. Accesul pe Arena Naţională era permis doar copiilor de până la 14 ani, organizaţi în grupuri de 10, însoţiţi de un adult.

498 afișări
Imaginea articolului Doi primari PSD, pe Arena Naţională, acuzaţi că au luat locul însoţitorilor copiilor care au participat la meciul România-Norvegia

Doi primari din Vrancea pe Arena Naţională la meciul România-Norvegia, ca însoţitori de copii

Cristi Misăilă, primarul oraşului Focşani, şi Iulian Nica, primarul oraşului Panciu, s-au aflat în tribunele stadionului Arena Naţională la meciul România-Norvegia. Asta deşi stadionul trebuia să fie gol, fiind suspendat din cauza unor incidente la meciurile precedente.

Totuşi, a fost permis accesul la meci copiilor de până la 14 ani. Aceştia au fost organizaţi în grupuri de 10 persoane, însoţite de câte un adult. Astfel, cei doi politicieni din Vrancea au putut să fie pe Arena Naţională, declarându-se însoţitori de copii, şi au asistat pe viu la un meci care cu siguranţă s-ar fi jucat cu casa închisă dacă nu exista suspendarea de la UEFA.

Cei doi au postat mesaje şi fotografii pe conturile lor de Facebook înainte şi în timpul meciului.

„Am pornit spre victorie alături de cei mai inimoşi şi înflăcăraţi suporteri focşăneni ai echipei naţionale de fotbal a României. Hai România!”, a anunţat primarul Misăilă, la plecarea spre Bucureşti, cu grupul de copii.

Primarul Nica s-a fotografiat pe stadion în timpul meciului şi a anunţat că „Panciu susţine Echipa Naţională! Hai România!”.

Cei doi primari nu au putut fi contactaţi de corespondentul MEDIAFAX pentru a explica prezenţa lor pe stadion.

România a impresionat la ultima acţiune din campania de calificare la Campionatul European din 2020, meciul cu Norvegia, încheiat la egalitate, scor 1-1. Având interdicţia de a avea suporterii obişnuiţi pe stadion, Federaţia Română de Fotbal a profitat de propunerea UEFA şi a adunat aproximativ 30.000 de copii pe Arena Naţională. Lucru care i-a luat prin surprindere atât pe norvegieni, cât şi pe restul ţărilor.

Astfel că, presa din străinătate a scris despre recordul mondial reuşit de România.

29.854 de susţinători a avut România la meciul cu Norvegia de marţi seară, 15 octombrie, dintre care 27.000 au fost copii.

Echipa naţională de Fotbal a României a încheiat la egaliate meciul cu Norvegia, disputat marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1, din grupa F de calificare la EURO 2020. Tricolorii au fost egalaţi în minutul 90+2, ratând şansa de a urca pe locul secund în grupă.

Taguri:
primari,
meci,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici