Doi tineri au furat găini de rasă, dar le-au vândut cu sume modice. Cât costau de fapt păsările

Doi tineri din Alba sunt cercetaţi după ce au furat găini de rasă, în valoare de 2.5000 lei, dar, necunoscând valoarea acestora, le-au vândut cu sume modice.

1443 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au furat găini de rasă, dar le-au vândut cu sume modice. Cât costau de fapt păsările

Doi tineri au furat găini de rasă, dar le-au vândut cu sume modice. Cât costau de fapt păsările

Potrivit Poliţiei Alba, poliţiştii din Cugir au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, doi tineri de 25 şi 18 ani, cunoscuţi cu antecedente penale.

Cei doi şi un minor de 17 ani au furat din ferma unui femei 7 găini din rasa Bragma, a căror valoare este estimată la 2.500 de lei. Ulterior, tinerii au vândut găinile contra unei sume modice de bani.

Unul dintre tinerii reţinuţi este cercetat, sub control judiciar, pentru mai multe furturi din societăţi comerciale şi din auto, date de la începutul anului 2019, iar în anul 2018 a fost reţinut de două ori, tot pentru furt. Celălalt tânăr a mai fost reţinut, în anul 2018, tot pentru furt.

Marţi, cei doi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit specialiştilor, găinile Brahma sunt supranumite „uriaşul găinilor”, deoarece pot ajunge la o greutate impresionantă, iar carnea are o calitate şi un gust deosebit. Un exemplar se vinde chiar şi cu 150 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici