Doi tineri care s-au cunoscut pe munte în urmă cu cinci ani s-au căsătorit lângă Sfinxul din Bucegi

Doi tineri care s-au cunoscut pe munte în urmă cu cinci ani s-au căsătorit, vineri, la baza Sfinxului din Bucegi, la peste 2.200 de metri altitudine, ceremonia, oficiată de către primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, fiind prima care are loc în acea zonă.

223 afișări
Imaginea articolului Doi tineri care s-au cunoscut pe munte în urmă cu cinci ani s-au căsătorit lângă Sfinxul din Bucegi

Doi tineri care s-au cunoscut pe munte în urmă cu cinci ani s-au căsătorit lângă Sfinxul din Bucegi

Doi tineri din Ploieşti s-au căsătorit, vineri, la baza Sfinxului din Masivul Bucegi, la 2.216 metri altitudine, aceasta fiind prima căsătorie care are loc în acea zonă, anunţă Primăria oraşului Buşteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ceremonia a fost oficiată de către primarul din Buşteni, Emanoil Savin, iar la cununie au asistat, pe lângă naşi şi familiile celor doi, câteva zeci de turişti aflaţi pe munte.

Cei doi tineri ploieşteni, Simona Stoica şi Mihai Sârbu, au spus că au ales acest loc pentru a-şi uni destinele întrucât pe munte s-au cunoscut în urmă cu cinci ani.

La ceremonie, cei doi tineri au purtat blugi şi ii cu motive tradiţionale româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici