Dominic Fritz are planuri mari pentru Timişoara. „Buget de investiţii istoric”

  • Primarul Dominic Fritz anunţă un buget de investiţii istoric la Timişoara.
  • „Va fi anul investiţiilor în infrastructură, în spitale şi în şcoli”, transmite el.
358 afișări
Imaginea articolului Dominic Fritz are planuri mari pentru Timişoara. „Buget de investiţii istoric”

„Buget de investiţii istoric la Timişoara. Peste 1 miliard de lei reprezintă bani care merg spre lucrări de investiţii şi modernizare a Timişoarei. Va fi anul investiţiilor în infrastructură, în spitale şi în şcoli”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform documentului, încep lucrările la un pod, un pasaj, un bulevard şi un spital.

„O sumă-record pentru investiţii vine anul acesta din fonduri europene. 503 milioane de lei, bani europeni cu care vor continua lucrările la reţeaua de termoficare, va fi reabilitată reţeaua de apă potabilă şi cea de canalizare (aprox. 65 de kilometri), dar şi 27 de noi kilometri de piste de biciclete şi se vor înlocui 2.800 de corpuri de iluminat cu sisteme LED şi telegestiune”, menţionează comunicatul.

Municipalitatea urmează că cumpere anul acesta 20 de noi tramvaie şi autobuze electrice.

De asemenea, sunt menţionate investiţii în şcoli şi spitale.

„Am construit un buget care va menţine Timişoara drept oraşul cu dezvoltarea cea mai dinamică din România şi care va pune în valoare uriaşul său potenţial”, apreciază Dominic Fritz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fritz,
buget,
investiţii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici