Dorin Iacob, fost secretar executiv al PD, arestat în Marea Britanie pentru hărţuire sexuală

Fost secretar executiv al Partidului Democrat (PD), omul de afaceri Dorin Iacob, a fost arestat pe teritoriul Marii Britanii la data de 27 august, fiind acuzat că a hărţuit sexual o femeie în timpul unei şedinţe de masaj la un hotel din Manchester, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

5565 afișări
Imaginea articolului Dorin Iacob, fost secretar executiv al PD, arestat în Marea Britanie pentru hărţuire sexuală

Fost secretar executiv al PD, omul de afaceri Dorin Iacob, arestat în Marea Britanie pentru hărţuire sexuală

Fapta de hărţuire sexuală s-ar fi petrecut pe 26 august la hotelul Mercure Norton Grange Hotel and Spa, din Manchester, unde omul de afaceri era cazat alături de soţie şi de fiică, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, pe 26 august, dimineaţa, Dorin Iacob ar fi beneficiat de o şedinţă de masaj la zona de spa a hotelului. O zi mai târziu, pe 27 august, omul de afaceri a fost ridicat de poliţie din camera în care era cazat fiind ulterior arestat sub acuzaţia de hărţuire sexuală asupra maseuzei, au adăugat sursele citate.

Actual om de afaceri, Dorin Iacob a ocupat funcţia de secretar executiv al PD, în campania electorală pentru alegerile locale din 2004. Înainte de 1989, acesta a fost ofiţer în cadrul Ministerului de Interne. După Revoluţia din 1989, a lucrat în Serviciul Român de Informaţii, ajungând şeful de cabinet al lui Virgil Măgureanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici