Dosarul fostului şef al arbitrilor Vasile Avram şi al lui Sorin Ţerbea: Curtea de Apel a amânat cu o săptămână decizia

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, marţi, pentru 13 noiembrie pronunţarea deciziei în dosarul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie în arbitraj fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea.

226 afișări
Imaginea articolului Dosarul fostului şef al arbitrilor Vasile Avram şi al lui Sorin Ţerbea: Curtea de Apel a amânat cu o săptămână decizia

Dosarul fostului şef al arbitrilor Vasile Avram şi al lui Sorin Ţerbea: Curtea de Apel a amânat cu o săptămână decizia (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Vasile Avram şi Sorin Ţerbea au fost trimişi în judecată, în 19 octombrie 2011, de procurorii DNA, care îi acuză de luare şi, respectiv, dare de mită. În acelaşi dosar sunt judecaţi Adrian Penciu, avocat în Baroul Giurgiu, acuzat de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi favorizarea infractorului, Vasile-Constantin Chiorean, recepţioner la un hotel din Târgu-Mureş deţinut de o societate controlată de Ţerbea, acuzat de complicitate la dare de mită şi la luare de mită, precum şi Nicolae Iacobescu, acuzat de complicitate la dare de mită şi la luare de mită, ambele în formă continuată.

Avram şi Ţerbea au fost eliberaţi din arest la 21 noiembrie 2011 în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici