Două accidente rutiere cu victime multiple, în această dimineaţă. Tânăr din Botoşani, mort după ce maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod şi a luat foc/ Şase persoane rănite în Covasna

Un tânăr de 19 ani a murit, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ce maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod, apoi a luat foc, în localitatea Corni din judeţul Botoşani. Prietena sa, aflată în maşină, a fost proiectată în afara autoturismului şi a ajuns la spital în stare gravă.

3705 afișări
Imaginea articolului Două accidente rutiere cu victime multiple, în această dimineaţă. Tânăr din Botoşani, mort după ce maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod şi a luat foc/ Şase persoane rănite în Covasna

Două accidente rutiere în această dimineaţă: Tânăr din Botoşani, mort după ce maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod şi a luat foc/ Şase persoane rănite după impactul între două maşini, în Covasna

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Botoşani, maşina pe care o conducea tânărul în vârstă de 19 ani a lovit un cap de pod şi a luat foc. În urma impactului, o fată aflată în maşină a fost proiectată în afara autoturismului.

„Un şofer în vârstă de 19 ani ani a provocat un accident de circulaţie pe raza localităţii Corni. A lovit un cap de pod după care maşina în care se afla a luat foc. Tânărul a rămas încarcerat în autoturism şi a decedat în incendiu. În autoturism se afla şi o tânără de 17 ani care a fost proiectată în afara maşinii, fiind transportată în stare gravă la spital”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Şase persoane rănite după impactul între două maşini, în Covasna

Şase persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, pe DN 10, în apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, în urma impactului frontal dintre două maşini. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Centrul Infotrafic a transmis că accidentul de pe DN 10, din apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, s-a produs din cauza unei pătrunderi pe contrasens.

În accident au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune frontal.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite şi li se acordă îngrijiri medicale la locul accidentului.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării şi stabilirea mecanismului producerii evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici