Două curse aeriene ale Tarom au întârzieri de două ore din cauza ceţii de la Cluj-Napoca

Două curse aeriene operate de compania Tarom înregistrează întârzieri de două ore, vineri dimineaţă, din cauza ceţii de pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca.

17 afișări
Imaginea articolului Două curse aeriene ale Tarom au întârzieri de două ore din cauza ceţii de la Cluj-Napoca

Două curse aeriene ale Tarom au întârzieri de două ore din cauza ceţii de la Cluj-Napoca (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Directorul operaţional al Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, Iuliu Pop, a declarat că au întârzieri două curse Tarom: una care venea de la Bucureşti şi trebuia să aterizeze la Cluj şi alta care trebuia să decoleze de la Cluj spre Viena.

"Două curse aeriene ale Tarom, operate cu aceeaşi aeronavă, au întârzieri din cauza ceţii. Cursa Tarom de la Bucureşti trebuie să aterizeze la ora 8.35 şi va ajunge la 10.30 iar cea de Viena trebuia să decoleze la ora 9.05 şi estimăm că va pleca la ora 11.00", a spus Pop.

Acesta a precizat că, în zona aeroportului, ceaţa începe să se risipească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici