Două dintre persoanele rănite în accidentul de pe Autostrada Soarelui, aduse la Bucureşti

Două dintre victimele accidentului rutier produs, vineri după-amiază, pe Autostrada Soarelui, soţ şi soţie, au fost aduse, de la Spitalul din Lehliu, la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Capitală, leziunile suferite nepunându-le însă viaţa în pericol.

1 afișare

Doctorul Steliana Constantinescu, coordonator al Unităţii primiri urgenţe a unităţii medicale bucureştene a declarat pentru MEDIAFAX că Ana şi Vasile Medeşan au mai multe traumatisme, bărbatul suferind un traumatism cranio-cerebral minor, o contuzie de coloană cervicală, una toracică şi altele la umeri, iar soţia sa are un traumatism cranio-cerebral minor şi contuzii.

În accident şi-a pierdut viaţa o persoană, iar alte 12 au fost rănite, dintre care şapte mai grav iar cinci care nu au avut nevoie de internare.

Alte victime ale accidentului au fost internate la Spitalul Judeţean Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici