Video Două fete de 14 şi 15 ani, obligate să întreţină raporturi sexuale cu zeci de bărbaţi - VIDEO

Trei persoane au fost arestate, la Buzău, fiind acuzate că au obligat două adolescente în vârstă de 14 şi 15 ani, surori, să întreţină raporturi sexuale cu zeci de bărbaţi, în decursul ultimelor trei luni.

6423 afișări

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cele două surori au ajuns în localitatea buzoiană C.A. Rosetti, la o rudă îndepărtată, o tânără de 25 de ani, după ce părinţii lor s-au despărţit, iar ele au rămas în grija tatălui lor. Femeia de 25 de ani a reuşit să-l convingă pe tatăl minorelor că acestora le-ar fi mai bine în grija ei.

Astfel, surorile au ajuns în localitatea C.A. Rosetti, unde femeia le-a trimis la muncile câmpului, iar ulterior tânăra le-a spus fetelor că trebuie să aleagă: ori muncesc pe câmp de dimineaţă până seara, ori acceptă varianta de a întreţine raporturi sexuale contra unor sume de bani.

Astfel, din iunie şi până în august, cele două surori au avut raporturi sexuale cu zeci de bărbaţi, o parte dintre aceştia fiind racolaţi prin telefon. Cele două fete primeau bani în schimbul raporturilor sexuale, sumele variind între 30 şi 100 de lei, sau primeau diverse produse. Raporturile sexuale aveau loc fie pe câmp, fie la locuinţele clienţilor.

"Poliţistii au urgentat strângerea de probe pentru ca fetele să fie luate mai repede din mediul în care erau abuzate", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, agent Amalia Călugăru.

După o anchetă de două luni, poliţiştii au descins la locuinţele femeii de 25 de ani şi a concubinului acesteia, dar şi la domiciliul unui alt bărbat care se ocupa de racolarea clienţilor. În casele celor trei, anchetatorii le-au descoperit pe cele două surori, dar şi sume provenite din întreţinerea de raporturi sexuale.

Conform agentului Amalia Călugăru, cele trei persoane au fost reţinute de procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, iar ulterior instanţa a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru trafic de minori.

Între timp, cele două surori au fost internate într-un centru de plasament unde, potrivit directorului DGASPC Buzău, Claudia Roşioru, vor fi consiliate de un psiholog. Conform lui Roşioru, în acest caz va fi declanşată o anchetă socială pentru a se stabili dacă părinţii celor două adolescente vor fi decăzuţi din drepturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici