Două persoane au murit, după ce o maşină a lovit un cap de pod în Bacău

  • Un accident grav s-a produs luni pe un drum naţional din judeţul Bacău.
  • Două persoane au murit şi alte două au fost rănite grav după ce un şofer a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit un cap de pod.
Urmărește
462 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit, după ce o maşină a lovit un cap de pod în Bacău

Două persoane au murit, după ce o maşină a lovit un cap de pod în Bacău

Accidentul a avut loc pe DN 2G Bacău-Moineşti, în localitatea Ardeoani, judeţul Bacău. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi maşina a lovut violent un cap de pod.

În urma coliziunii, şoferul şi un pasager au decedat, a treia persoană este evaluată medical la faţa locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, anunţă autorităţile.

Traficul rutier prin zonă se desfăşoară alternativ, pe un fir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
pod,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici