Două persoane înţepate cu o seringă, pe stradă. Poliţiştii anchetează incidentul

Poliţiştii din Alba Iulia cercetează împrejurările în care un bărbat şi o femeie din oraş au ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean cu înţepături provocate de doi tineri, pe stradă.

460 afișări
Imaginea articolului Două persoane înţepate cu o seringă, pe stradă. Poliţiştii anchetează incidentul

Alba Iulia: Două persoane înţepate cu o seringă, pe stradă. Poliţiştii anchetează incidentul

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba Iulia au fost analizate fişele UPU pentru perioada 30 mai – 3 iunie, pentru a se comunica situaţia persoanelor care s-au prezentat cu răni produse prin înţepare şi au cerut îngrijiri de specialitate .

„În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menţionată cu plăgi prin înţepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani şi o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgenţă, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu. Pacienţilor li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale si HIV”, a declarat Alexandra Mateş, reprezentantul spitalului.

Potrivit IPJ Alba, s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efecturază cercetări pentru identificarea agresorilor.

Se pare ca aceştia sunt doi tineri, posibil minori, iar incidentul s-a produs în zona industrială din Alba Iulia.

Taguri:
incident,
anchetă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici