Două replici la cutremurul din Oltenia: Seisme cu magnitudinea 3.0 şi 2,4

O replică la cutremurul din Oltenia a fost înregistrată la ora 17.21. Seismul raportat de INFP a avut magnitudinea 3.0. Anterior, Un cutremur cu magnitudinea 5,2 a avut loc luni în judeţul Gorj, a anunţat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

635 afișări
Imaginea articolului Două replici la cutremurul din Oltenia: Seisme cu magnitudinea 3.0 şi 2,4

Replică la cutremurul din Oltenia: Seism cu magnitudinea 3.0

UPDATE „Cutremurul a fost urmat de două replici de 2,4 grade pe scara Richter la o adâncime de 5 km şi de 3.0 grade pe scara Richter la o adâncime de 15 km. Ambele replici au avut epicentrul în aceeaşi zonă seismică (Oltenia, judeţul Gorj)”, informează ISU Gorj.  

„În ziua de 13.02.2023, 17:21:14 (ora României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur slab cu magnitudinea ML 3.0, la adâncimea de 15 km. Cutremurul s-a produs la 109km SV de Sibiu, 111km NV de Craiova, 146km V de Pitesti, 157km SE de Timisoara, 176km SE de Arad, 181km S de Cluj-Napoca, 206km V de Brasov, 208km E de Belgrade, 213km E de Zemun, 225km NE de Nis”, potrivit INFP.

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 a avut loc luni la ora 16.58 în judeţul Gorj, a anunţat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime, a anunţat Inspectoratul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) după cutremurul de 5,2 produs luni după-amiaza în judeţul Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici