Dragnea la Constanţa reprezentantului CNADNR:Drumurile nu sunt deszăpezite, nu mă păcăliţi

Vicepremierul Liviu Dragnea i-a reproşat, vineri, reprezentantului CNADNR prezent la Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa că drumurile naţionale din Constanţa nu sunt deszăpezite aşa cum ar trebui, spunându-i acestuia să nu încerce să îl păcălească.

182 afișări
Imaginea articolului Dragnea la Constanţa reprezentantului CNADNR:Drumurile nu sunt deszăpezite, nu mă păcăliţi

Dragnea la Constanţa reprezentantului CNADNR:Drumurile nu sunt deszăpezite, nu mă păcăliţi (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Dumneata eşti de la drumuri naţionale. Vreau să avem o discuţie după acest comandament. Eu cred că există suficient potenţial, încă, la cei care lucrează la drumurile naţionale, ceea ce ar fi putut determina ca drumurile naţionale din Constanţa să arate la această oră mult mai bine. Faptul că a dispărut viscolul nu însemană că acum ne culcăm. Avem timp să ne culcăm de luni încolo", i-a spus Dragnea reprezentantului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa prezent la şedinţa Comandamentului.

Reprezentantul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, instituţie aflată în subordinea CNADNR, i-a răspuns lui Dragnea că utilajele de deszăpezire acţionează pe toate drumurile naţionale din judeţ, moment în care vicepremierul i-a replicat: "Cu excepţia celor pe care am venit eu".

"Sfatul meu pentru dumneavoastră, şi un sfat prietenesc, este să nu încercaţi să mă păcăliţi. Este prima dată şi ultima dată când vă spun, că după aia sunt nişte urmări neplăcute. Deocamdată nu. Eu nu am venit de nebun pe drumul ăsta, puteam să vin prin orice mijloc sau prin altă parte şi am o oarecare experienţă privind drumurile naţionale. Pe DN 2A nu prea erau utilaje, cu două utilaje se putea lărgi pe două benzi. Nu ştiu de ce preferaţi să lucraţi noaptea", a mai afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea a mers, vineri, în judeţul Constanţa pentru a verifica modul în care autorităţile judeţene au intervenit pentru deszăpezire, iar înainte de şedinţa Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă, la care a participat, s-a întâlnit cu prefectyul judeţului. Ulterior, prefectul Eugen Bola a anunţat că demisionează din funcţie.

"Îmi asum o eroare făcută în acele momente. Ar fi trebuit să respect toată procedura de comunicare. Au fost sincope în comunicare, îmi asum eroarea şi vă declar că îmi voi depune demisia", a spus prefectul.

În replică, vicepremierul i-a spus lui Bola că demisia sa reprezintă un gest de onoare.

"Am luat act de demisie, e un gest de onoare. 90 la sută din acţiuni au fost cele corecte, dar în asemenea situaţii 10 la sută, cinci la sută dacă sunt acţiuni greşite pot genera rezultate nedorite de nimeni. Apreciez ceea ce aţi făcut", a spus Liviu Dragnea.

El a precizat că Eugen Bola va rămâne în funcţie până miercuri, când va avea loc şedinţa de Guvern în care va fi emis actul normativ privind schimbarea acestuia din funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici