Dragostea învinge. Un cuplu ucrainean şi-a sărbătorit nunta printre dărâmături VIDEO

Un cuplu ucrainean şi-a sărbătorit nunta printre dărâmăturile şi resturile celui de-al doilea oraş ca mărime al ţării.

1408 afișări
Imaginea articolului Dragostea învinge. Un cuplu ucrainean şi-a sărbătorit nunta printre dărâmături VIDEO

Anastasia Grachova şi Anton Sokolov, care distribuie medicamente persoanelor nevoiaşe din Harkov, s-au căsătorit în staţia de metrou din oraş, potrivit Reuters.

Forţele ruseşti s-au retras din unele părţi ale Ucrainei în ultimele zile, dar Harkov, în nord-estul ţării, continuă să se confrunte cu bombardamente frecvente.

Maria Avdeeva, director de cercetare la Asociaţia Experţilor Europeni, a declarat că a participat la nuntă.

Ea a scris pe Twitter: „Anton şi Anastasia nu au planuri de a pleca în luna de miere prea curând. Într-o zi, vor să meargă undeva, un loc cu plajă şi palmieri. Înainte ca acest lucru să se întâmple, există un război de câştigat şi urmează zile brutale. Dar ieri a existat speranţă, frumuseţe şi dragoste în urâţenie".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici