VIDEO  Drona care o face uitată pe Bayraktar: Mammoth zboară printr-o fereastră şi aruncă în aer o casă cu ruşi

Imagini distribuite de Ucraina arată soldaţi ai Kievului care folosesc un nou tip de dronă împotriva rivalilor ruşi.

4917 afișări
Imaginea articolului Drona care o face uitată pe Bayraktar: Mammoth zboară printr-o fereastră şi aruncă în aer o casă cu ruşi

Drona Mammoth este mai mare decât alte drone ucigaşe şi poate livra 4 kg de exploziv puternic către o ţintă, provocând daune considerabile.

Videoclipul, postat pe reţelele de socializare, arată drona apropiindu-se de o casă presupus folosită de soldaţii ruşi, în apropiere de regiunea Herson.

Drona este trimisă printr-o fereastră şi explodează, distrugând parţial casa şi transformând-o într-o minge de foc. Atacul ar fi avut loc în Krinki, regiunea Herson.

Dronele au fost folosite atât de Rusia, cât şi de Ucraina la nivel tactic şi strategic, pe tot parcursul războiului. Dronele au fost folosite pentru recunoaşterea câmpului de luptă, pentru a arunca grenade sau alte bombe asupra inamicilor.

Acum, ambele părţi folosesc drone relativ simple şi ieftine cu vizualizare pentru a ataca soldaţii şi vehiculele inamice. Rusia a vizat infrastructura civilă şi oraşe din interiorul Ucrainei, iar Kievul a răspuns prin lovirea unor ţinte în Rusia, inclusiv din Moscova.

La începutul conflictului, dronele la modă era cele de proveninenţă turcească, Bayraktar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dronă,
mammoth,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici