Drulă, despre greva de la Metrou: ”Oamenii se uită la Rădoi cu teamă, a fost mai tare ca miniştrii”

  • Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat luni seara că angajaţii de la Metrou se tem de Rădoi, liderul sindicatului de la Metrorex.
  • Drulă a precizat că protestul de vineri a fost o acţiune ilegală, în forţă.
  • Bucureştiul a fost vineri paralizat de greva de la Metrou. Peste 250.000 de călători au rămas dimineaţă fără transport, după ce sindicaliştii din Metrorex au decis să facă un protest spontan.
349 afișări
Imaginea articolului Drulă, despre greva de la Metrou: ”Oamenii se uită la Rădoi cu teamă, a fost mai tare ca miniştrii”

Drulă, despre Metrou: Oamenii se uită la Rădoi cu teamă, a fost mai tare ca miniştrii

Întrebat dacă liderul sindicatului de la Metrou a fost în spatele acţiunii de vineri, ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a spus: „Da, absolut, şi este în spatele a tot ce s-a întâmplat la Metrou de vreo 20 de ani, cel puţin”.

Acesta susţine că angajaţilor le este teamă de liderul sindical.

„Oamenii se uită la Rădoi cu teamă, de ce? Pentru că Rădoi a fost mai tare decât miniştrii, decât prim-miniştrii, decât preşedinţii, şi atunci este normal ca ei să îşi pună întrebarea unde este autoritatea statului? Statul are autoritate sau liderul de sindicat? Oamenilor le e frică pentru pâinea lor, pentru locul lor de muncă şi tocmai de aceea este cu atât mai important să nu negociem legea”, a spus Cătălin Drulă, la Digi24.

Acesta a precizat că protestul de vineri a fost o acţiune ilegală, în forţă.

„O acţiune a unor cetăţeni aflaţi în timpul liber care s-au aşezat pe şine, după care brusc la miezul zilei de vineri s-au trezit că au au o formă de reprezentare sindicală şi s-a făcut o delegaţie care a mers la Prefectură, cu viceliderul, el n-a participat personal, a delegat pe cineva”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Cătălin Drulă a anunţat că marţi va avea loc o întâlnire între conducerea Metrorex şi reprezentanţii angajaţilor.

Bucureştiul a fost vineri paralizat de greva de la Metrou. Peste 250.000 de călători au rămas dimineaţă fără transport, după ce sindicaliştii din Metrorex au decis să facă un protest spontan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici