Drum naţional blocat total în urma căderilor de pietre şi stânci

Drumul Naţional 57 este blocat total marţi seara din cauza căderilor de pietre şi stânci la limita judeţului Caraş-Severin cu judeţul Mehedinţi.

3456 afișări
Imaginea articolului Drum naţional blocat total în urma căderilor de pietre şi stânci

Sursa foto: MediafaxFoto

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că traficul este oprit pe DN 57, în apropiere de Berzasca, la limita judeţului Caraş-Severin cu judeţul Mehedinţi, ca urmare a căderilor de pietre şi stânci de pe versanţi. Drumul este blocat total.

Circulaţia pe traseul Orşova – Moldova Nouă şi retur se va desfăşura pe ruta DN 6 Orşova – intersecţie DN 57B – DN 57B Oraviţa – DN 57 Oraviţa – Moldova Nouă.

„Zona este ţinută sub observaţie, fiind montate indicatoarele de acces interzis. În funcţie de evoluţia situaţiei în cursul nopţii şi a zilei de mâine, vom reveni cu detalii cu privire la redeschiderea traficului”, a transmis pe Facebook DRDP Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici