Drumarii au salvat 11 pui de raţă sălbatică dintr-un şanţ de la maginea DN 1

Drumarii din Predeal au salvat 11 pui de raţă sălbatică dintr-un şanţ de la marginea DN 1 şi care riscau să ajungă pe şosea.

253 afișări
Imaginea articolului Drumarii au salvat 11 pui de raţă sălbatică dintr-un şanţ de la maginea DN 1

Drumarii au salvat 11 pui de raţă sălbatică dintr-un şanţ de la maginea DN 1

„Colegii noştri de la Districtul Predeal au avut parte de o acţiune mai puţin obişnuită de salvare în zona Timişul de Sus, pe DN1. Ei au găsit 11 pui de raţă sălbatică în şanţul de la marginea drumului care riscau să ajungă pe carosabil şi să fie călcate de maşini”, a anunţat duminică DRDP Braşov.

Drumarii au reuşit să adune toţi puii de pe marginea drumului.

„Cu toate că raţele se simţeau destul de bine aşezate pe o vestă reflectorizantă de drumar, băieţii au reuşit să găsească şi cuibul lor din apropierea drumului şi să mute puii acolo”, susţin reprezentanţii DRDP Braşov.

Conform acestora, în scurt timp a apărut şi mama puilor, care i-a luat în primire în siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
raţă,
salvat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici