Drumul elevei de la „Şcoala de Stewardese Băneasa” la o leafă de 7.000 $ pe lună

O stewardesă proaspăt ieşită de pe băncile şcolii are un salariu iniţial de 600-700 euro în cadrul companiilor aeriene româneşti. E doar începutul carierei, fiindcă în doi-trei ani, dacă-i talentată, ajunge să deservească pasagerii clasei business a unui operator oriental din Golful Persic pentru 7.000 de dolari pe lună.

478 afișări
Imaginea articolului Drumul elevei de la „Şcoala de Stewardese Băneasa” la o leafă de 7.000 $ pe lună

Drumul elevei de la „Şcoala de Stewardese Băneasa” la o leafă de 7.000 $ pe lună (Imagine: Valeriu Tanasoff/Gândul)

Din 2003 încoace, peste 2.500 de români (80% fete, 20% băieţi) au plătit 3.000 de euro fiecare ca să urmeze cursul de "însoţitori de bord" al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă de la Băneasa.

Citeşte mai multe despre stewardesele din România pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici