Drumul Naţional 1 D, închis în judeţul Prahova din cauza viscolului

Drumul Naţional 1 D, care face legătura între Ploieşti şi judeţul Ialomiţa şi drumul judeţean 102 D între localităţile Baba Ana şi Boldeşti sunt închise, vineri dimineaţă, din cauza căderilor masive de zăpadă şi a viscolului, anunţă Poliţia Prahova.

20 afișări
Imaginea articolului Drumul Naţional 1 D, închis în judeţul Prahova din cauza viscolului

Drumul Naţional 1 D, închis în judeţul Prahova din cauza viscolului (Imagine: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

Este pentru a doua oară săptămâna aceasta când DN 1 D este blocat, după ce tronsonul cuprins între localitatea prahoveană Albeşti şi localitatea ialomiţeană Jilavele a fost blocat timp de 24 de ore în cursul zilei de marţi şi în noaptea de marţi spre miercuri.

Poliţia Rutieră Prahova face apel la şoferii aflaţi în trafic pe DN 1 D, pe sensul de mers Ploieşti - Urziceni şi care se află la ieşirea din comuna Valea Călugărească, să rămână pe prima bandă a drumului întrucât dacă intră pe banda a doua blochează intersecţia cu drumul care face accesul către Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici