DSP Ilfov a făcut o eroare la calculul incidenţei Covid-19 şi a raportat o valoare mai mică

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Ilfov anunţă că, duminică, a fost identificată o eroare în programul informativ utilizat la calculul incidenţei, astfel că aceasta este de 6.89, nu de 3,41 cum a fost anunţată de Grupul de Comunicare Strategică.

1036 afișări
Imaginea articolului DSP Ilfov a făcut o eroare la calculul incidenţei Covid-19 şi a raportat o valoare mai mică

DSP Ilfov a făcut o eroare la calculul incidenţei Covid-19 şi a raportat o valoare mai mică

Datele introduse în baza DSP Ilfov au fost verificate duminică, ca urmare a constatării scăderii incidenţei cazurilor de Covid.

„În urma verificării efectuate s-a constatat existenţa unei erori în programul informatic utilizat la calculul incidenţei, care a fost remediată în cursul zilei. După recalcularea datelor, se constată că incidenţa la nivelul judeţului Ilfov este de 6,89 cazuri la 1.000 de locuitori”, a transmis DSP Ilfov.

Anterior, duminică, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat pentru judeţul Ilfov o incidenţă de 3,41 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici