După caniculă urmează ploi, vânt şi furtuni - VIDEO

După caniculă, meteorologii ne avertizează că urmează furtuni, iar schimbările de temperatură le vom resimţi în special noaptea, potrivit Stirileprotv.ro.

45 afișări
Imaginea articolului După caniculă urmează ploi, vânt şi furtuni - VIDEO

După caniculă urmează ploi, vânt şi furtuni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În Bucureşti, nu este exclus ca din această seară vântul să se intensifice şi să avem parte şi de câţiva stropi de ploaie.

Pentru la noapte meteorlogii anunţă vânt şi ploi în Banat şi Oltenia. Chiar şi aşa, în următoarele trei zile maximele vor urca totuşi până la 34 de grade.

Citeşte mai multe despre vremea din următoarele zile pe www.stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici