Duşa: Consiliul de Planificare a Apărării discută luni despre participarea în Mali

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat, duminică seară, că luni, la ora 09.00, se va întruni Consiliul de Planificare a Apărării, care va discuta despre participarea României în Mali, urmând să facă propuneri către CSAT, el precizând că este de părere că va fi vorba despre misiuni de instruire.

373 afișări
Imaginea articolului Duşa: Consiliul de Planificare a Apărării discută luni despre participarea în Mali

Mircea Duşa (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

El a spus, la Antena 3, că decizia finală privind participarea României în Mali aparţine CSAT.

Ministrul a menţionat că în Consiliul de Planificare se va discuta despre posibilităţile de participare a României la operaţiunile din Mali.

"Se vor face cele mai potrivite propuneri către CSAT", a spus Duşa.

Răspunzând unei întrebări, Duşa a arătat că, în opinia sa, va fi vorba despre participare la misiuni de instruire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici