Ecaterina Andronescu, realeasă rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti

Universitatea Politehnica din Bucureşti şi-a desemnat, vineri, echipa de conducere a instituţiei pentru următoarii patru ani, în funcţia de rector fiind realeasă profesorul universitar Ecaterina Andronescu, ea fiind singurul candidat pentru această funcţie.

287 afișări
Imaginea articolului Ecaterina Andronescu, realeasă rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti

Ecaterina Andronescu, realeasă rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

În funcţiile de prorectori au fost aleşi Adrian Badea, Nicolae Ţăpuş, Şerban Raicu, Octavian Mihai Popescu, Marian Gheorghe şi Corneliu Burileanu, iar secretar ştiinţific va fi Iulian Ripoşan, se arată într-un comunicat al universităţii remis remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

"Sunt foarte onorată. Este, deopotrivă, o mare onoare, dar şi o mare responsabilitate acest statut. Obiectivele pentru următorii patru ani sunt foarte importante şi sper să beneficiez de întreg sprijinul mediului academic în realizarea acestora", a spus rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, făcând referire la Planul Managerial prezentat vineri la alegeri.

Cele 13 facultăţi ale Universităţii Politehnica Bucureşti şi-au ales decanii în perioada 26-28 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici