Echipaje au lucrat în noaptea joi spre vineri pentru deszăpezirea Şoselei de centură a Capitalei

Echipaje au lucrat în noaptea joi spre vineri pentru deszăpezirea şi degajarea Şoselei de centură a Capitalei, jandarmii şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă împărţind şi conserve de carne şi apă celor blocaţi în trafic de marţi.

707 afișări
Imaginea articolului Echipaje au lucrat în noaptea joi spre vineri pentru deszăpezirea Şoselei de centură a Capitalei

Echipaje au lucrat în noaptea joi spre vineri pentru deszăpezirea Şoselei de centură a Capitalei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

Peste 250 de maşini au fost blocate de nămeţi pe Şoseaua de centură a Bucureştiului. Mai mulţi şoferi şi pasageri, între care şi copii, au fost adăpostiţi peste noapte în unităţile jandarmilor.

În noaptea de joi spre vineri, drumarii au dejagat de zăpadă arterele principale ale Capitalei, dar şi străzile care fac legătura cu marile bulevarde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici