Editorial CTP: Becali - Huidu, banii sau viaţa?

Mă sună televiziunile să comentez sentinţa în cazul Becali-Valiza. Ce să comentez? Era în puşcărie şi rămâne acolo, în cazul "Valiza" Becali şi recunoscând infracţiunile de fals şi uz de fals.

1269 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Becali - Huidu, banii sau viaţa?

Editorial CTP: Becali - Huidu, banii sau viaţa?

Nu mă număr printre cei care îl căinează pe Becali ceas de ceas şi se roagă să fie eliberat pentru că e "bun creştin". Mi se pare dezgustător "buletinul de ştiri" al fiecărei zile în care mi se spune la televizor ce-a mai mâncat Becali la micul dejun şi cine i-a mai venit în vizită.

Dar obiectivitatea jurnalistică - ce-o mai fi şi aia?! - mă obligă să pun două întrebări.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici