Editorial Marian Sultănoiu: Certificatul de interlop

România politică este o cloacă. O viermuială fetidă de politică strâmbă şi coruptă, de activitate de clan mafiot şi crimă organizată, de mizerie de caracter şi prostie patentată, de acuze şi ameninţări. În fapt, vorba lui "V" din "Stenogramele lui Dobre", o sinergie a manevrelor unora dintre politicieni, regrupaţi în structuri infracţionale şi capi teritoriali interlopi, coordonatori de clanuri, structuri de manevră şi presiune, bine organizate în "teren", prestatoare de servicii pentru băieţii cu bani şi interese.

565 afișări
Imaginea articolului Editorial Marian Sultănoiu: Certificatul de interlop

Editorial Marian Sultănoiu: Certificatul de interlop

Acesta este tabloul alcătuit în urma concluziilor Parchet-DNA, cu privire la fraudarea referendumului, a rapoartelor SRI referitoare la activitatea clanurilor pe teritoriul României, precum şi a unor stenograme care arată că unii dintre politicienii cărora încă nu le-a fugit complet mintea cu sorcova se declară dispuşi să iasă din structura "grupurilor infracţionale organizate".

Dincolo de toate manevrele lor, "onor" politicienii au, însă, tupeul de a-i crede pe români naivi până la prostie.

Cum e posibil ca Marius Nicoară, senator al României şi preşedinte PNL Cluj, să lase să intre nestingheriţi în sediul judeţean al unui partid aflat la putere, interlopi ca Bogdan Măgurean ori Gheorghe Grosu sau cine-o mai fi fost acolo, doar pentru că sunt "colegi" cu Dumitru Samson, fiul ministrului Dobriţoiu, "de la Bucureşti"? Cum e posibil ca, după ce lui Măgurean i s-a pus la dispoziţie sediul partidului din Cluj - potrivit anchetatorilor - pentru a organiza "operaţiunea de mobilizare a votanţilor şi de cumpărare a voturilor", Nicoară să răspundă senin că el nu-i cunoaşte şi nu i-a verificat la "certificatul de interlopi" şi nici la carnetul de partid?

Citeşte continuarea editorialului lui Marian Sultănoiu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici