Elev bătut în apropierea Colegiului Naţional Zinca Golescu Piteşti. Băiatul a ajuns la spital şi a fost operat

Un elev de clasa a-IX-a de la Colegiul Naţional Zinca Golescu a ajuns la Urgenţa Spitalului de Pediatrie din Piteşti, după ce a fost bătut de alţi adolescenţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

860 afișări
Imaginea articolului Elev bătut în apropierea Colegiului Naţional Zinca Golescu Piteşti. Băiatul a ajuns la spital şi a fost operat

Elev bătut în apropierea Colegiului Naţional Zinca Golescu Piteşti. Băiatul a ajuns la spital şi a fost operat

Incidentul a avut loc chiar în apropierea unităţii de învăţământ unde victima studia. Potrivit anchetatorilor, elevul a fost lovit de alţi doi adolescenţi, de 16, respectiv 17 ani, cu pumnii în zona feţei. Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

"În urma altercaţiei dintre cei trei adolescenţi, unul dintre aceştia a ajuns la spital, cu răni în zona feţei, dar nu a fost nevoie să rămână spitalizat. Colegii mei au întocmit un proces verbal de constatare. Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere, dar conform legii acest lucru se poate face în termen de 3 luni", a declarat pentru MEDIAFAX Mădălina Sandu, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Părinţii elevului bătut le-au declarat poliţiştilor că vor face o plângere penală, dar vor sesiza şi conducerea unităţii şcolare despre acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici