Elevele care s-au filmat făcând striptease riscă sancţiuni - VIDEO

Trei eleve ale Colegiului Tehnic Mihai Băcescu din Fălticeni riscă să fie sancţionate după ce două dintre ele au fost filmate de colega lor în timpul unei pauze în timp ce făceau striptease, Inspectoratul Şcolar declanşând o anchetă în acest caz, după ce filmuleţul a fost difuzat de Pro TV.

1236 afișări
Imaginea articolului Elevele care s-au filmat făcând striptease riscă sancţiuni - VIDEO

Elevele care s-au filmat făcând striptease riscă sancţiuni (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Laurenţa Hacman, a declarat marţi că la solicitarea instituţiei, conducerea Colegiului Tehnic "Mihai Băcescu" a transmis un raport în care se arată că la această unitate de învăţământ s-a desfăşurat o anchetă, la sesizarea mass-media, cu privire la difuzarea unui film care le are ca protagoniste pe două eleve ale colegiului.

Hacman a spus că, potrivit acestui raport, în data de 22 martie, în timpul pauzei din intervalul orar 17.50-18.00 două eleve din clasa a XII a de la profilul tehnic, ruta profesională, au fost filmate de o colegă în timp ce "ar fi avut un comportament indecent".

Comisia care a făcut verificări va prezenta Consiliului Profesoral al Colegiului Tehnic rezultatele anchetei şi va recomanda trimiterea spre consiliere la psihologul şcolii a celor trei eleve. Totodată, se va propune şi sancţionarea celor trei eleve în conformitate cu prevederile regulamentului şcolar.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a precizat că la şedinţa Consiliului Profesoral care se va desfăşura, miercuri, vor fi invitate să participle şi cele trei eleve care vor fi însoţite de reprezentanţii legali ai acestora şi de diriginte.

Hacman a spus că acest caz reprezintă o situaţie de abatere şcolară care va fi soluţionată la nivelul Colegiului Tehnic "Mihai Băcescu" din Fălticeni, aşa cum prevăd regulamentul şi procedurile în vigoare.

În imaginile trimise de un utilizator al www.stirileprotv.ro, care a dorit să rămână anonim, se poate vedea cum cele două eleve s-au urcat pe catedră şi au început să danseze din buric şi să facă striptease.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici