Elicopterele SMURD au intervenit pentru salvarea a 101 persoane în ultima săptămână

Elicopterele SMURD au intervenit pentru salvarea a 101 persoane aflate în situaţii limită în săptămâna 1- 7 aprilie, potrivit unui bilanţ publicat luni de Inspectoratul de Aviaţie Civilă al MAI.

89 afișări
Imaginea articolului Elicopterele SMURD au intervenit pentru salvarea a 101 persoane în ultima săptămână

Elicopterele SMURD au intervenit pentru salvarea a 101 persoane în ultima săptămână

Piloţii IGAv au avut săptămâna trecută 121 de misiuni operative pe întreg teritoriul naţional, cele mai multe solicitări fiind primite de echipajele elicopterelor SMURD, care au intervenit pentru salvarea a 101 persoane aflate în situaţii limită.

Cele mai multe intervenţii le-au avut piloţii de la punctul operaţional Târgu Mureş (18), urmaţi de cei din Arad (14 intervenţii), Iaşi şi Bucureşti (câte 13 intervenţii), Constanţa (12 intervenţii), Craiova (10 intervenţii), Caransebeş (8 intervenţii), Braşov (7 intervenţii), Galaţi (3 intervenţii).

Elicopterele IGAv au efectuat 14 misiuni de suport aerian, dintre care o misiune de căutare-salvare şi 6 misiuni pentru monitorizarea traficului rutier, în sprijinul Poliţiei Române, în volum total de 22:43 ore de zbor, precum şi 7 misiuni de survol şi patrulare aeriană a frontierei de stat, în comun cu Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici