Enel deschide centre de relaţii cu clienţii

Compania Enel Energie Muntenia pune la dispoziţia clienţilor săi, începând cu data de 3 noiembrie 2008, o reţea de unităţi zonale - Centre de Relaţii cu Clienţii (CRC) pentru a le facilita accesul mai rapid la serviciile oferite.

7945 afișări
Imaginea articolului Enel deschide centre de relaţii cu clienţii

Enel deschide centre de relaţii cu clienţii

Până la această dată, operaţiunile de depunere a cererilor de avize şi eliberarea acestora se efectuau printr-o singură unitate de interfaţă cu clienţii, aferentă fiecărei zone geografice, respectiv municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Începând cu 3 noiembrie 2008, cererile pentru eliberarea avizelor edilitare, avizelor de amplasament şi avizelor tehnice de racordare, pentru puteri de până la 100 KW, din municipiul Bucureşti, judeţul Ilfov şi judeţul Giurgiu se depun la Centrele de Relaţii cu Clienţii (CRC).

În Bucureşti şi judeţul Ilfov: CRC 1 - strada Braziliei 2-8, sector 1; CRC 4 - Bulevardul Nicolae Grigorescu 20, et 1, sector 3; CRC 5 - Şoseaua Giurgiului 127, sector 4; CRC 7 - Bulevardul Iuliu Maniu 74-92, sector 6; CRC 10 - strada G-ral. Florescu 9, sector 3

În judeţul Giurgiu, un CRC este în strada Frumoasei numărul 2.

Primirea cererilor şi eliberarea avizelor tehnice de racordare (pentru puteri de 100 KW şi mai mari), pentru Municipiul Bucureşti, judeţul Ilfov, judeţul Giurgiu se realizează prin Direcţia Vânzări - Mari Consumatori, din Bulevardul Ion Mihalache 41-43, sector 1 Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici