Eric Zemmour, urecheat public pentru că susţine vânătoarea de animale

Brigitte Bardot i-a trimis o scrisoare deschisă candidatului la alegerile prezidenţiale din Franţa, programate în luna aprilie.

384 afișări
Imaginea articolului Eric Zemmour, urecheat public pentru că susţine vânătoarea de animale

Eric Zemmour, urecheat public pentru că susţine vânătoarea de animale

Brigitte Bardot i-a trimis o scrisoare deschisă lui Eric Zemmour, candidat la alegerile prezidenţiale din Franţa din aprilie, pentru a-i critica poziţia faţă de vânătoare, subiect care a revenit în prim-plan după ce o femeie de 25 de ani a murit săptămâna trecută în Cassaniouze, în sudul ţării, în urma împuşcăturii unui vânător de 17 ani.

„Dragă Zemmour, te urmăresc din această vară. Ţi-am admirat curajul, sinceritatea, puterea şi inteligenţa. Dar sunt profund şocată de cuvintele insuportabile pe care le-ai rostit despre animale”, scrie Bardot, cu referire la discursul liderului Reconchetei din 15 februarie, în faţa Mişcării Ruralitate.

Cu acea ocazie, fostul jurnalist Le Figaro a susţinut că „vânătorii sunt iubitori de natură, sunt adevăraţi ecologisti. Refuz şi voi refuza interzicerea vânătorii”.

Bardot a fost o susţinătoare ferventă a cauzei pentru drepturile animalelor, de mai bine de 50de ani. În 1962, în apogeul gloriei, şi-a început activismul. Câţiva ani mai târziu, sub preşedinţia lui Vale'ry Giscard d'Estaing, a purtat o luptă în apărarea puiului de focă, pradă vânzătorilor de blănuri în căutarea afacerilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici