Eşecul programării la vaccin. Unii medici nu au reuşit să îşi programeze niciun pacient, în prima zi

  • Etapa a II-a de vaccinare include persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi angajaţii din domenii cheie
  • Adina Popescu are 400 de pacienţi care vor să se vaccineze cât mai repede
  • În prima zi, platforma de programări nu a funcţionat, iar Adina nu a înscris niciun pacient
1413 afișări
Imaginea articolului Eşecul programării la vaccin. Unii medici nu au reuşit să îşi programeze niciun pacient, în prima zi

Eşecul programării la vaccin. Unii medici nu au reuşit să îşi programeze niciun pacient, în prima zi

Etapa a II-a de vaccinare include persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi angajaţii din domenii cheie. Adina Popescu are 400 de pacienţi care vor să se vaccineze cât mai repede. Ai aflat déjà că a început a doua etapă de vaccinare. Ai încercat să te programezi şi tu, dar nu ai reuşit. Să ştii că nu eşti singur. Nici eu nu am putut. Şi nici Adina, care e medic de familie şi trebuie să îşi înscrie câteva sute de pacienţi.

Teoretic, la ora 15 :00 fix, platforma a fost deschisă pentru categoriile din etapa a doua. Ca să îşi eficientizeze activitatea, Adina Popescu s-a şi apucat de programări.

Adina Popescu, medic de familie, după mai multe încercări eşuate, a renunţat. Iar concluzia despre platforma de progrămări este clară

Adina Popescu, medic de familie, a precizat:”Programarea merge foarte bine. Deloc. Deci, nu ne putem pierde timpul, pentru că nu merge”.

Situaţia nu a luat-o prin surprindere. Adina a anticipat că aşa se va întâmpla, din experienţa primei etape.

Doar medicii norocoşi au reuşit să se programeze din prima. Dar, asta nu contează pentru coordonatorii campaniei de vaccinare.  Iată ce le-au răspuns medicilor, care s-au plâns că platforma nu merge.

”La obiecţiile noastre, pentru că noi suntem cei care lucrăm şi am avut obiecţii, ni s-a răspuns că momentan, această conferinţă este făcută doar ca să ni se arate cum se va folosi, nu să se optimizeze”, a spus Popescu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici