Eurolines suplimentează cursele de autocar din România spre mai multe destinaţii din Europa

Compania Eurolines va suplimenta, în perioada 21-23 aprilie, cursele de autocar din România spre Ungaria, Austria, Germania, Belgia şi Marea Britanie, după ce spaţiile aeriene ale mai multor state europene au fost închise din cauza unui nor de cenuşă provocat de erupţia unui vulcan în Islanda.

342 afișări
Imaginea articolului Eurolines suplimentează cursele de autocar din România spre mai multe destinaţii din Europa

Eurolines suplimentează cursele de autocar din România spre mai multe destinaţii din Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Plecarea se va face din Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Făgăraş, Sibiu, Sebeş, Deva, Lugoj, Timişoara şi Arad, iar autocarele vor ajunge în Budapesta, Viena, Frankfurt, Koln, Liege, Bruxelles şi Londra.

"Se vor lua aceleaşi măsuri şi pentru cursele spre România, având în vedere faptul că ne aşteptăm ca situaţia să rămână neschimbată cel puţin pentru zilele următoare, iar ulterior să existe probleme importante de capacitate ale curselor aeriene", informează compania.

Astfel, până pe 23 aprilie, pasagerii care vor să ajungă în România pot alege curse cu plecare din Londra, la ora 20:30. Oraşele de sosire sunt Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Făgăraş, Sibiu, Sebeş, Deva, Lugoj, Timişoara şi Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici