Evaluarea Naţională 2020. În Bucureşti, 195 de elevi nu s-au prezentat la proba de luni

  • Un număr de 195 de elevi din Capitală nu s-au prezentat la proba de luni a Evaluării Naţionale.
  • Iniţial, peste 16.000 de absolvenţi ai claselor gimnaziale s-au înscris la testare, anunţă, luni, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).
  • 15.809 candidaţi s-au înscris la prima probă.
571 afișări
Imaginea articolului Evaluarea Naţională 2020. În Bucureşti, 195 de elevi nu s-au prezentat la proba de luni

Evaluarea Naţională 2020. În Bucureştim 195 de elevi nu s-au prezentat la proba de luni

La proba de Limbă şi literatură română s-au prezentat 15.809 candidaţi, precizează Inspectoratul şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

„Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis”, precizează sursa citată.

Următoarea probă va avea loc miercuri, când este programat examinarea la Matematică, iar ultima probă, la Limba şi literatura maternă, va fi susţinută joi de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afişate luni, 22 iunie, până la ora 14:00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici