Evaluarea Naţională 2020. Niciun caz de elev cu temperatură peste 37,3 grade Celsius la proba la Matematică, în Bucureşti. Care este situaţia în restul ţării UPDATE

  • Proba la Matematică s-a desfăşurat fără incidente, anunţă Inspectoratul şcolar din Capitală.
  • Niciun elev nu a avut temperatură ridicată, peste 37,3 grade Celsius.
  • Examenul s-a desfăşurat în condiţii normale, cu respectarea regulilor anti-COVID-19.
515 afișări
Imaginea articolului Evaluarea Naţională 2020. Niciun caz de elev cu temperatură peste 37,3 grade Celsius la proba la Matematică, în Bucureşti. Care este situaţia în restul ţării UPDATE

Evaluarea Naţională 2020. Niciun caz de elev cu temperatură peste 37,3 grade Celsius la proba la Matematică, în Bucureşti

 
UPDATE Ministerul Educaţiei a precizat miercuri, că 3 candidaţi au avut temperatura peste maximul admis: un candidat din judeţul Sălaj, un candidat din judeţul Timiş şi un candidat din judeţul Vaslui. 
 
Proba la Matematică s-a încheiat, elevii aşteptând baremele de rezolvare. Pe 22 iunie vor fi afişate rezultatele. 
 
Miercuri, în Capitală, la proba la Matematică, niciun elev nu a avut temperatura peste 37,3 grade Celsius. Totodată, examenul s-a desfăşurat în condiţii normale, fără tentative de fraudare. Menţiunile au fost făcute de către inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ştefania Manea, pentru MEDIAFAX. 
 
Nici la primul examen al Evaluării Naţionale, cel la Limba şi literatura română, susţinut luni, în Capitală, nu s-au înregistrat cazuri de elevi care să fi avut temperatură mai mare de 37,3 grade. 
 
 

 

Ministerul Educaţiei a precizat miercuri, că 
 
Conform informaţiilor primite până acum, vă pot spune că 3 candidaţi au avut temperatura peste maximul admis: 1 candidat din judeţul Sălaj, 1 candidat din judeţul Timiş, 1 candidat din judeţul Vaslui. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici