Experiment Ştirile ProTV: Câţi bani economisim dacă suntem atenţi la cumpărăturile de Paşte - VIDEO

Fără îndoială o să daţi mai mult pentru bunătăţile de sărbători dacă vă este lene să străbateţi oraşul, de la un capăt la altul, şi mergeţi direct în centru.

233 afișări
Imaginea articolului Experiment Ştirile ProTV: Câţi bani economisim dacă suntem atenţi la cumpărăturile de Paşte - VIDEO

Experiment Ştirile ProTV: Câţi bani economisim dacă suntem atenţi la cumpărăturile de Paşte

Reporterii Pro TV au făcut marţi un tur al pieţelor şi iată ce se întâmplă dacă eşti grăbit şi nu te uiţi şi la ultimul bănuţ.

"Vedetele" experimentului nostru au fost produsele de nelipsit la masa de Paşte. E drept, nu toate. Am făcut o listă şi vrem să vedem cât ar costa dacă le-am cumpăra din pieţele din Bucureşti.

Începem cu cartofii şi continuăm: în acelaşi coş punem cinci kilograme de carne de miel, 30 de ouă, 20 de legături de ceapă verde, tot pe atât usturoi verde, cinci legături de mărar şi cinci de pătrunjel, un cozonac, două căpăţâni de salată verde, un litru de vin vărsat, două kilograme de cartofi, o legătură de spanac şi, cum altfel, nelipsita pască.

Pentru început tragem linie într-o piaţă din sectorul patru. Aici aflăm că un kilogram de carne costă 24 de lei, spanacul cinci lei şi 4,5 lei un litru de vin. Total, 212 lei.

Cu 16 lei mai mult faţă de cât am fi dat pentru aceleaşi produse într-o piaţă din sectorul şase, unde nota finală este de 196 de lei.

Citeşte continuarea materialului pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici