Explozie puternică la o staţie GPL din Crevedia. Marcel Ciolacu va merge la celula de criza de la MAI

Premierul Marcel Ciolacu merge, sâmbătă seara, la celula de criză de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), constituită după explozia de staţia GPL de la Crevedia.

1533 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică la o staţie GPL din Crevedia. Marcel Ciolacu va merge la celula de criza de la MAI

Guvernul a anunţat, sâmbătă seara, că premierul Marcel Ciolacu va participa la celula de criză constituită la MAI.

Peste 3.000 de persoane au fost evacuate în urma exploziei de la staţia GPL de la Crevedia.

Şapte oameni au fost răniţi, dintre care patru sunt în stare critică, intubaţi. O persoană a decedat.

La locul exploziei intervin 14 autospeciale de stingere, o autospecială cu roboţi, o autospecială de stingere cu pulbere şi azot, o autoscară, o punct medical avansat, 7 ambulanţe SMURD, 4 ambulanţe SMURD cu medic, un echipaj CBRN de la ISU Bucureşti - Ilfov. Intervin şi 6 autospeciale de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, 11 ambulanţe SMURD , două puncte medicale avansate de la ISU Dâmboviţa şi trei autospeciale de stingere de la ISU Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici