Fabrică de confecţii închisă după ce mai mulţi angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19

  • 8 angajaţi ai fabricii sunt internaţi în spital
  • Fabrica are 88 de angajaţi
  • Toţi salariaţii sunt izolaţi la domiciliu
1829 afișări
Imaginea articolului Fabrică de confecţii închisă după ce mai mulţi angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19

Fabrică de confecţii închisă după ce mai mulţi angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19

O fabrică de confecţii din Caracal a fost închisă, după ce 8 angajaţi au fost diagnosticaţi cu COVID-19. 80 de persoane se află în izolare la domiciliu, iar 8 sunt internate în spital.

Potrivit autorităţilor locale, sâmbătă, 7 dintre angajaţi au fost confirmaţi cu infecţie cu coronavirus. Aceştia au intrat în contact direct cu o altă salariată a fabricii care, în data de 23 aprilie, a fost internată în spital cu diagnosticul COVID-19.
 
În urma anchetei epidemiologice, 8 persoane au prezentat simptome ale infecţiei cu noul coronavirus şi au fost testate, un rezultat fiind negativ.
 
“ Cele 7 persoane confirmate pozitiv prezintă semne clinice de boală uşoare şi moderate, respectiv: disfagie, rinoree  si tuse, fiind internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.”, anunţă reprezentanţii Prefecturii Olt
 
Potrivit autorităţilor din Olt, fabrica a fost închisă, iar restul angajaţilor trebuie să stea în izolare la domiciliu.  
 
“În cazul apariţiei semnelor specifice de boală, persoanele izolate la domiciliu or fi investigate şi testate, conform Metodologiei de supraveghere a infectiei umane cu noul coronavirus (2019-nCoV), actualizată. “ , anunţă reprezentanţii Prefecturii Olt
 
Poliţiştii vor verifica dacă angajaţii respectă măsura izolării la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici